Samenwerking met choreografe Isabelle Beernaert

Choreografe-Isabelle-Beernaert

Zoals zovelen zag ik het programma So you think you can dance 2013 en was diep onder de indruk van de Belgische choreografe Isabelle Beernaert. Veel voorstellingen van haar gezien en haar altijd daarna gesproken. Mijn droom was met haar en de dansers te werken. Deze droom komt in 2021 uit. Ik ga workshops geven in  haar Springtime Motion Intensive en Summer Motion Intensive in resp. februari en augustus.

 

Glaspunt in Roze

In 2019 was ik verbonden aan Kunst en Cappuccino in Haarlem. Daar heb ik de fotografe Willy Luirink ontmoet. Omdat ik een nieuwe website en winkel heb opgezet heb ik de mogelijkheid om haar mee te nemen. Ze maakt macrofoto’s door te focussen op details. Binnenkort te koop.

 Hier alvast een voorbeeld. Het is mogelijk haar alvast te mailen mocht u belangstelling hebben. w.luirink@planet.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *