Nieuws

  Paarse Kop
  01februari 2020
  blog_shape

  Expositie van 5 februari tot en met 25 maart bij All Art Productions in Hilversum

  Reeds lange tijd hoor ik bij dit bedrijf. Ik bied de workshop schilderen uit je hart aan bij Kies je docent. Ben een samenwerking aan gegaan met Peter Paul Stoltz van het bedrijf Trotszijn. Binnenkort meer informatie hierover.

  Expositie is uitgesteld. Evenals de DEMO avond van Peter Paul Stolz www.trotszijn.nl en mij met de workshop  Kleur (H)erkennen. Binnenkort meer informatie.

  Groeten van Annemarie

  Onderweg
  15november 2019
  blog_shape

  Expositie Theater Castellum Alpen aan den Rijn

  Van 13 november tot en met 4 januari exposeer ik met 15 kleurrijke schilderijen. Tevens zijn er een aantal beelden van John van Dijk te zien. Heb je interesse laat het ons weten.

  Cheque
  15november 2019
  blog_shape

  Veiling overhandigen cheque

  Mijn bank is ook verkocht. Hij is aangekocht door de directeur van het NBC in Nieuwegein

  Eind bedrag
  15november 2019
  blog_shape

  Wat is het eindbedrag?

  8 november was het zover. Na 2 jaar weten we eindelijk welk bedrag er op gehaald is voor het project Heartparade. Mijn bank werd gekocht door de directeur van het NBC in Nieuwegein. Gelukkig is hij nog steeds te bezichtigen. Het bedrag is geworden 90.500.

  Hartbank
  05november 2019
  blog_shape

  Veiling Hartbank

  Op 8 november wordt in de NBC in Nieuwegein mijn hartbank, Gift of Energy geveild. Het is 1 van de 30 banken. De opbrengst is bestemd voor de Stichting Energy 4 all. Anderhalf jaar geleden ben ik gevraagd om een hartbank te schilderen. Op vele locaties waren te zien. Nu de belangrijkste locatie!

  seprator