Nieuws

  Liefde
  10september 2020
  blog_shape

  Nieuwe Samenwerking met Buitenplaats de Blauwe Meije in Zegveld.

  Tevens worden daar mondkapjes ( 3 prints zie Gallery Moeras, Liefde en Onderweg) en tassen (Liefde en Onderweg) verkocht van mijn 2 dierbare schilderijen. Binnenkort zijn ze verkrijgbaar in mijn nieuwe webwinkel. Foto's volgen. Deze zijn gemaakt door KSeawell in Noordwijk.

  Verlies
  08september 2020
  blog_shape

  Nieuwe locatie Centrum Oohm in Vogelenzang.

  Vanaf 1 oktober ben ik elke donderdag in het centrum. Het centrum ligt aan de begin van de Waterleidingduinen. Een prachtig gebied en pand tussen Haarlem en Hillegom.

  Van 14.30 uur tot 20.30 uur.

  Het is mogelijk om een workshop Schilderen uit je hart te volgen. Ik werk met inzichtkaarten en/of met de chakra's.

  1 of 2 personen

  Tevens geef ik Verlies en Nieuw Begin voor degenen die het nodig hebben. Een wandeling vooraf behoort tot de mogelijkheden. 1 op 1.

  Groei

  Titel: Groei 60 cm x 80 cm

  Paarse Kop
  01februari 2020
  blog_shape

  Expositie door Corona uitgesteld bij All Art Productions in Hilversum

  Reeds lange tijd hoor ik bij dit bedrijf. Ik bied de workshop schilderen uit je hart aan bij Kies je docent. Ben een samenwerking aan gegaan met Peter Paul Stoltz van het bedrijf Trotszijn. Binnenkort meer informatie hierover.

  Expositie is uitgesteld. Evenals de DEMO avond van Peter Paul Stolz www.trotszijn.nl en mij met de workshop  Kleur (H)erkennen. Binnenkort meer informatie.

  Groeten van Annemarie

  Onderweg
  15november 2019
  blog_shape

  Expositie Theater Castellum Alpen aan den Rijn

  Van 13 november tot en met 4 januari exposeer ik met 15 kleurrijke schilderijen. Tevens zijn er een aantal beelden van John van Dijk te zien. Heb je interesse laat het ons weten.

  Cheque
  15november 2019
  blog_shape

  Veiling overhandigen cheque

  Mijn bank is ook verkocht. Hij is aangekocht door de directeur van het NBC in Nieuwegein

  Eind bedrag
  15november 2019
  blog_shape

  Wat is het eindbedrag?

  8 november was het zover. Na 2 jaar weten we eindelijk welk bedrag er op gehaald is voor het project Heartparade. Mijn bank werd gekocht door de directeur van het NBC in Nieuwegein. Gelukkig is hij nog steeds te bezichtigen. Het bedrag is geworden 90.500.

  Hartbank
  05november 2019
  blog_shape

  Veiling Hartbank

  Op 8 november wordt in de NBC in Nieuwegein mijn hartbank, Gift of Energy geveild. Het is 1 van de 30 banken. De opbrengst is bestemd voor de Stichting Energy 4 all. Anderhalf jaar geleden ben ik gevraagd om een hartbank te schilderen. Op vele locaties waren te zien. Nu de belangrijkste locatie!

  seprator