Slide Ik ben een passionele vrouw die al 30 jaar actief is in de kunst. Kusntanne Mijn kunst is een middel om mensen te helpen, zowel therapeutisch en om mensen te laten genieten en zo te ontspannen. Van portret tekenen naar impressionistisch schilderen en vanuit portret boetseren naar expressionistisch schilderen is de stap die ik gemaakt heb in die 30 jaar.

Mijn kunst is vanuit intuïtie voor kleur en uit gevoel gemaakt.
Slide Dansers Verlies Moeras Mijn meest recente werk... Expressionistische schilderijen Onderweg Kunstanne Slide Kunstanne En nu jullie aan het werk... RESERVEER NU! Onderweg Onderweg Expressionistische schilderijen Terug naar overzicht image Dansers Dansers Expressionistische schilderijen Terug naar overzicht image Moeras Moeras Expressionistische schilderijen Terug naar overzicht image Verlies image Verlies Expressionistische schilderijen Terug naar overzicht

Samenwerken