Ik ben Annemarie
en ben al 35 jaar
actief in de kunst.

kom meer te weten

over

mij

Mijn kunst is een middel om mensen te helpen, zowel therapeutisch en om mensen te laten genieten
en zo te ontspannen. Van portret tekenen naar impressionistisch schilderen en vanuit portret boetseren
naar expressionistisch schilderen is de stap die ik gemaakt heb in die 35 jaar.

Mijn kunst is vanuit intuïtie voor kleur en gevoel gemaakt.

overzicht van mijn

laatste

werk

Ik ben Annemarie en ben al 35 jaar actief is in de kunst.

Mijn kunst is een middel om mensen te helpen, zowel therapeutisch en om mensen te laten genietenen zo te ontspannen. Van portret tekenen naar impressionistisch schilderen en vanuit portret boetseren naar expressionistisch schilderen is de stap die ik gemaakt heb in die 35 jaar.

Mijn kunst is vanuit intuïtie voor kleur en gevoel gemaakt.

onze partners

samenwerken

met